Alla inlägg den 7 april 2012

Av Anna - 7 april 2012 16:40

Tjohej :)


Idag har vi varit lite överallt. Var iväg till Jula imorse (fy fasen vilken tråkig affär, men nu förstår jag hur killar känner när de följer med sina flickvänner till klädbutiker o kan bli ståendes där ett bra tag), Kalenius och köpte blommor. Vi har även varit till IKEA (var där ganska nyss) och köpte nya gardiner till köket. Ett par som jag velat ha hur länge som helst, men aldrig blivit av att jag orkat mig ut dit och köpt. Men nu äntligen! Och så fint blev det. :)


Melvin var en sväng hos sin farmor och farfar när vi var till Jula och Kalenius. Tur var det, då det tog längre tid än jag räknat med när älsklingen fick gå runt i lugn och ro och kolla bland alla verktyg osv. My god!? ;P


Vi har haft Nejder här hela dagen, och Melvin är helt frälst i honom, så idag har Melvin verkligen varit på bra humör hela dagen och lekt och skojsat. Himla skönt! Han verkar mycket bättre också från sin förkylning.. Blev en lindrig variant, tack och lov.


Neo hade dock det väldigt tätt i snoken i natt, så vi var vakna mellan 3-5 ungefär, men det gjorde mig inget. Tyckte bara så synd om honom, så vi kilade ner till vardagsrummet tillslut. Kikade lite på tv och så medan Neo fick somna i sin takt, äta i sin takt och få näsdroppar osv. Tillslut var han bara jättetrött och somnade på två sekunder när jag la ner han i soffan. Han har sovit hela dagen mer eller mindre, så han verkar inte störas av nån täthet just nu, men får ladda upp med näsdroppar och bröstmjölk i näsan innan läggdags sen. :)


Åh, jag måste bara få tillägga att jag är så himla lycklig! Jag har världens underbaraste söner i hela världen. Jag älskar dem över allt annat och de är så fruktansvärt lättsamma båda två. Melvin må ha en vilja utan dess like, men han har alltid varit väldigt snäll och lätt att ha att göra med. :) Och Neo tycks vara ÄNNU lugnare och snällare än Melvin var som bebis (trodde inte det var möjligt). Men det är väl ganska vanligt att andra barnet blir lugnare om det större barnet tar mycket plats, och Melvin är ju i den åldern nu så. :)


Dessutom har jag världens bästa pojkvän! Helt underbar! Vet inte vad jag skulle göra utan honom. Och det känns så jäkla skönt att den här förlossningen gick så fort och bra, för jag mår inte alls dåligt över den psykiskt (även om det var lite chockartat när Neo hade lite svårt att komma igång efter han kommit ut) och det märks så väl att det gör så mycket för mig och älsklingen att det gick bra den här gången. Förra gången blev jag så sluten och fokuserade mer eller mindre bara på Melvin och glömde bort älsklingen, men nu känner man sig nykär och går liksom och småtar på varandra hela tiden och längtar efter varandra. Känns så himla bra! :) Äntligen känns det som jag hittat tillbaka till mig själv, till den Anna som är upp över öronen kär i Christopher och KAN ha två barn samtidigt utan att tappa fokus på någon. :)


Jag mår såå bra! :D

Ovido - Quiz & Flashcards