Alla inlägg den 10 april 2012

Av Anna - 10 april 2012 09:55

Jag hade tänkt lägga mig ett tag med Neo nu när Melvin är på dagis, men då passar det ju så klart inte lille herrn att sova, utan då ska han minsann vara vaken. Typiskt! 


Dessutom vaknade han kl.5 imorse, och var väl vaken i 30-45 minuter i natt nån gång när han hade spy- och tuttkalas. 


Det är inte bara mysigt och fördelar med att amma. Jag måste faktiskt erkänna att jag längtar lite tills den här amningsperioden är över, just för att det är så himla krävande när han vill tutta hela tiden (fast inte för mjölkens skull) och spyr hela tiden. Känns som man inte gör något annat än att torka spyor och slänger upp bröstet. 


Självklart är det mysigt med närheten och så, men det var en annan sak med Melvin, men det är väl för att nu känner man sig lite små stressad när man ammar ifall Melvin är hemma. Man vill liksom inte sitta och amma i hundra år, utan man vill ju gärna ha tid för dem båda. 


Men, men.. ett halvår i alla fall får jag väl försöka med att amma. Det är ju ändå väldigt praktiskt att amma. Maten är alltid med, vart man än åker. Kan aldrig glömma den hemma. :) Sen är det ju alltid mysigt när man ser den lille somna till vid bröstet, finns ju inget sötare. :) Det blir ju lättare om någon månad när man börjat få in rutiner på hur ofta och när Neo vill och behöver äta, och när man sen kan ge smakportioner också i kombination. :) 


Spyandet brukar ju upphöra också ju äldre de blir, så även detta går över. ;) 


Men det var inte särskilt mysigt när han spydde en hel flod över mig imorse när jag försökte få honom att somna om på min mage/mitt bröst. 3-4 spyor efter varandra, rakt ner över mig. Och kl.5 på morgonen när man är astrött. ;) Haha.. Precis vad man är sugen på då. ;) 


Ovido - Quiz & Flashcards