Alla inlägg under april 2012

Av Anna - 16 april 2012 11:51

Neo testar babygymmet :-) 

 
Av Anna - 15 april 2012 08:39

Idag ska nya skor till Melvin inhandlas. De han haft under vinter börjar bli alldeles för varma de dagar då solen ligger på. Då snackar vi fotsvett. ;) Blir dock inga svindyra skor denna gång, för snart är det väl tid för öppna sandaler typ ändå, så. Kanske borde passa på att köpa ett par såna också, så är det gjort. ;)


Annars ska vi väl träffa Jenny och Ville en sväng. Ska nämligen köpa Villes gamla babygym och en bröstpump av Jenny. :) Tänkte att det kan vara värt att ha en sån, så att älsklingen kan mata Neo då jag tex nattar Melvin och det tar tid, så slipper jag känna mig stressad av att höra Neo gråta efter bröstet. Igår var en sådan kväll, men hade ju ingen bröstpump, så vi fick lov att byta unge. ;) Och det gick ju så bra så. Melvin grät lite först efter mig, men gick snabbt över och vips, så sov han. :) Och Neo var mätt och belåten. :) 


Nu ska jag ta och klä på mig och Neo, så ska vi gå ut och joina Melvin och älsklingen som är ute och dolar. :)


Ha en bra dag så länge! 

Av Anna - 14 april 2012 19:25

Vi kör all in ikväll o grillar på altanen och äter i uterummet ;) 

 
Av Anna - 13 april 2012 09:50

Åh, vad störande! Jag såg en jättevälkommen"-skylt som man fäste på utsidan av huset och så hängde det ner en sak där man kunde ha en blomma i, hur fin som helst. Verkligen min stil! Och nu kan jag så klart inte hitta den igen! =/ Minns inte vilken sida jag hittade den på. :(


Får ge mig att skriva, för mitt tangentbord håller på att spåra ur. Det börja sudda bort typ allt jag skrivit när jag bara skulle radera några bokstäver. Är nog batterier som börjar bli dåligt, får byta.. När jag orkar. ;)


Ha en mysig fredag! ;) 

Av Anna - 12 april 2012 11:51

Tänkte slänga in ett inlägg innan jag kilar iväg till dagis och hämtar Melvin. Blir promenad nr 2 efter det, så förhoppningsvis somnar Melvin i vagnen då. :)


Igår ville inte Melvin lägga sig efter dagis förstår ni, för han skulle få besök av en kompis, så han var väl alldeles för uppspelt för att sova. Dumma mig som berättade INNAN han sovit att han skulle få leka med en kompis! ;) Big mistake. Men då vet jag det till nästa gång. ;)


Det var Jenny och hennes lille Ville som var här på besök. Första gången som de träffades (inte för att jag och Jenny har träffats på detta sätt förut heller, men det var trevligt. Man har ju lite mer gemensamt när man har barn.) och de lekte väldigt bra tillsammans. Jäklar vad de röjde! Jag var dock övertygad innan att Melvin var en vildhäst, men jag tror Melvin fick träffa sin överman igår. Haha, jäklar vilken energi! Där snackar vi bustroll. ;) Det såg tom ut som att Melvin var lite chockad emellanåt över hans håll-i-gång. ;) 


Behöver jag ens nämna att det tog typ 2 sekunder att natta Melvin igår? ;) Han la sig ner direkt utan protest och somnade in så sött medan jag killade honom på armar och rygg, som han älskar. :) Sötnosen! ;)


Neo somnade vid 21 för natten, vaknade vid 23.30 för att flyttas över från liggkorgen till sängen och tutta i sig lite mjölk och sen somna igen. Vaknade 1-2 gånger till efter det, och efter kl.6 kom storebror Melvin in och väckte oss- precis som varje morgon, och gav Neo miljoner pussar. :) Så söt! Man verkligen ser syskonkärleken som Melvin har för sin lillebror. :)


Nu babblar jag på som vanligt, dags för mig att göra mig klar för att gå bort till dagis alldeles strax. 


Skönt med lite finare väder idag. Kanske får man känna på lite värme i uterummet idag. ;) De bygger för fullt och det börjar nästan bli klart (bortsett från all målning då). Men spotlights kom upp i fönster och dörrar igår, och pärlspontspanel kom upp. Nu håller de på att bygga igen uppe vid taket med sån panel, blir så fint! =) Slänger upp en mms-bild på det senare under dagen, om jag kommer ihåg. :) 


Ha en fortsatt trevlig dag så länge! =) 

 

Av Anna - 12 april 2012 10:08




Mina tre älsklingar! Älskar er mest i hela världen. <3  

Av Anna - 12 april 2012 09:58

         

Av Anna - 11 april 2012 11:33

Snart ska jag kila till dagis och hämta Melvin. Han får besök idag av lille Ville. De har aldrig träffats, men jag gissar på att de busar bra ihop. ;) Neo har börjat ha lite mer vaken-stunder på dagen nu som ni ser på bilden :) 

 
Ovido - Quiz & Flashcards