Alla inlägg under december 2012

Av Anna - 21 december 2012 07:16

Har ni bestämt vad ni ska ha på er på jul än? Det har ju jag bestämt för länge sen så klart. ;) Den har legat i garderoben och väääääntat på att bli använd. Har provat den ett antal ggr bara för att friska upp minnet om den.

Jag bär ju aldrig rött normalt (tycker inte jag passar i det), men på jul måste man ju vara julig! Så valet var inte så svårt.

Den är såå fin i verkligheten och färgen är så ljuvlig. ;)

Blir en lite halvslarvig hairdonut på sidan till. :)

Av Anna - 20 december 2012 16:33

Har bakat lussekatt och snöbollar hittills. Ska göra Rocky road sen när Lollo kommer och fudge antingen idag eller under helgen.

Jag är så spyfärdig just nu efter allt. Att äta upp resterna av den vita chokladen var dumt gjort. Fetångrar! Mår så illa nu.

Jag har även köpt julklapp till älsklingen. Han skulle få en skjorta som jag visade honom igår, men den fanns inte i butik. :( Fick bli en annan. Kul ändå att han inte vet hur den ser ut. :) Neo och Melvin har ju två presenter också som jag fixat såklart, så de vet han ju inte alls vad det är. :)

Men jag brukar alltid köpa en skjorta i julklapp (och något mer), så han har ngt att ha på sig på jul. Han är ju inte så som jag att han tänker att han måste åka och köpa nått nytt, medan jag aldrig skulle gå i ngt gammalt. ;)

Så den traditionen kör vi vidare på. :)

Hoppas Lollo kommer nu snart, så vi kan baka undan den där skiten. ;)

Melvin är ute och åker bobb med älsklingen och Nejder nu, så jag får ta och gosa med den minsta så länge! Goooos!

Av Anna - 20 december 2012 05:54

Idag har vi hundra saker att göra. Det ska handlas en massa inför jul. Allt från julskinka, julgodis, bakingredienser, glögg, mögelost och ja, jag vet inte allt.

Hämta ut syskonpulkan och slå in den (försöka gömma den helt och hållet för de små).

Vi måste baka lussekatter, Rocky road, fudge och snöbollar.

Vi måste iväg och fixa en sak till barnens julklappar.

Jag måste köpa hårnålar, en större hairdonut, lösögonfransar..

Under eftermiddagen kommer Lollo hit. Vi ska baka Rocky road då.

Så dagen kommer nog flyga iväg. Men det är kul att ha saker att göra tycker jag. :) Man blir lite rastlös av att gå hemma emellanåt. ;)

Av Anna - 19 december 2012 15:35

Tack för att du tar hand om mig så bra. Tack för att du bryr dig så mycket om mig att du inte låter mig stänga in jobbiga känslor/tankar/minnen och låter dem förbli "spöken i garderoben".

Ingen får mig att må som du. Ingen har någonsin lyckats få mig att känna mig så älskad som du. Jag tvivlar inte en sekund på din kärlek till mig. Du bevisar den dagligen genom ord och handling.

Du har givit mig livets gåva, våra underbara barn. Hälften jag, hälften du. För evigt har vi ett band tillsammans.

Vi kommer alltid att hålla ihop, det vet jag. Det är hos dig jag hör hemma!
Jag älskar dig! ;))

Av Anna - 19 december 2012 15:28

Älsklingen har jobbat alldeles för många dagar i sträck nu! Och dessutom kör han helgen nu med (men är ledig 24, 25 & 26).

Imorgon är det äntligen torsdag och det innebär att älsklingen är ledig. Finally!

Dagarna går så segt utan honom. Han slutar kl 16 idag, men det brukar alltid bli lite övertid nu när det är julstress, så han är nog inte hemma innan 16.30

Vilket som, så är vi tre st här hemma som längtar ihjäl oss efter honom. <3

Av Anna - 19 december 2012 07:58

Idag kommer jag och Neo att inta soffläge när Melvin är lämnad på dagis. Neo är redan jättetrött och började slumra redan vid julkalendern, men jag drog upp honom igen, så att han sover sen när vi lämnat Melvin (så kan jag också vila).

Neo hade lite feber igår (38,6), och imorse låg den på 37,8 så den verkar vara på väg bort. Vet inte vad den beror på. Melvin hade ju häromdagen, också runt 38,5 grad och i mindre än ett dygn.

Men jag är glad om det inte blir mer än så. Jag har dock haft lite hosta imorse och är snorig. Även Melvin hade lite hosta förut, men ingen av oss har hostat sedan vi gick upp, så kanske bara var nån "torr hals"-hosta. ;)

Neo har precis fått tag i Melvins Bamseflaska som han passade på att sno åt sig så fort jag och Melvin lämnade rummet. Men Melvin tog tillbaka den och efter det, så hade Neo ställt in fokus på att få tag i den igen. Melvin gav den frivilligt tillslut, men då var innehållet slut, så det blev inte mycket att smaka på. Men Neo suger fortfarande på den, så kanske finns en antydan till saftsmak kvar. ;)

Av Anna - 18 december 2012 19:19

Idag har varit en lärorik dag. Jag har fått mycket att tänka på, många tankeställare. Saker jag måste ändra på, tex att JAG är den viktigaste personen i MITT liv. Jag ska alltid vara prio ett i mitt eget liv. Mår inte jag bra, mår inte de som står mig närmast bra heller.

Saker som låter så självklart, men som lätt hamnar åt sidan ändå när det gäller en själv.

Av Anna - 18 december 2012 11:17

Jag och Neo är riktigt sega idag. Han somnade i vagnen på vägen till dagis, och sov vidare i drygt en timme i sin säng när vi kom hem. Hämtade ner honom när han ropade, och sedan dess har han legat och sovit på mig. Vilket är ytterligare en timme.

Jag tycker att han känns lite varm. Hoppas inte att han har feber. :( Vore ju typiskt om de små blir sjuka nu när det snart är jul. Men sånt kan man ju tyvärr inte styra över. :(

Efter dagis, så ska Bengt och Gaggi komma hit och passa barnen medan jag ska iväg på ett möte.

Jag har ont i magen som fasen nu, skulle nog behöva fixa lunch snart, men vill att Neo ska få sova tills han är klar. Han verkar lite sliten. :(

Men det blir det första att göra när han vaknat (efter blöjbyte såklart). :)

Ovido - Quiz & Flashcards