Alla inlägg under november 2012

Av Anna - 18 november 2012 18:15

Även idag blev vi bjuden på god mat hos svärföräldrarna. Och även god hallonpaj med vit choklad. Mmm!

Vi tog oss en promenad bort mot gustavsberg-området efteråt. Neo tog dig en till tupplur i vagnen då.

När vi kom hem, så kom brorsan förbi en snabbvisit.

Jag har badat med barnen och nu försöker jag lägga Neo. Han ligger och ropar "mamma" just nu när han inte ser mig. Sötast!

Blir kvällsmat för oss vuxna snart när båda barnen sover, och sen Solsidan och kanske nån film. :)

Av Anna - 17 november 2012 19:54

Mäklaren ringde ju igår och berättade vad han hade värderat vårt hus till. Och vi blev absolut inte besvikna!

Vi har höjt huset med närmare 700 000 :- Så vi har gjort en mycket bra affär som mäklaren sa. :) Det vi lagt ut på renovering har vi tjänat in. Nästan två gånger om. ;)

Så känns bra att huset tros säljas för 2,2 miljoner utan problem vid en ev. Försäljning. Men vi ska inte sälja!! :) Vi älskar detta hem och jag skulle inte vilja bo någon annanstans även om vi så skulle ha fått 3 miljoner för huset. :) Detta är vårt Hem! :)

Av Anna - 17 november 2012 19:43

En tidig morgon, men jag fick lägga mig i 2 timmar själv vid 6, så tog älsklingen båda barnen. :) Så har känt mig pigg idag ändå! :)

Vi har vart hos svärisarna på mat idag. Skräll, va? ;) De bor ju så nära, så är så lätt att glida över dit när man inte har något att göra. Och Melvin älskart ju. Och den stora Lego-påsen som står där och väntar varje gång åker fram innan ytterkläderna ens fått åka av. :P

Jag, Fanny, svärmor och Melvin åkte till Bergqvist Outlet på Nolgård och tittade på skor. Vi var på väg att köpa ett par vinterskor från Gore Tex, Viking till Melvin i stl 25 (han har ju 24 på sina skor nu, men egentligen ska han ha 23 enligt måtten, men vi tycker det är bättre att ha lite större så sockor och sånt får plats i vinter och även så han kan ha dem längre), med tanken att de kanske skulle passa nästa vinter, men vi våga inte chansa ifall fötterna skulle dra iväg i stl och så passar de inte alls sen när det är dags. Fanns även jättesöta skor till Neo, men det känns lite onödigt och mest klumpigt att ha på honom skor nu när han ändå mest sitter i vagnen eller blir buren. Har ju köpt fodrade "tofflor" som är supergoa inuti, så det får bli dem. :)

Det blev i afl ett par skor till älsklingen ifrån Puma som kostade 750 i ord.pris, men jag köpte dem för 200 :-

Och jag hittade ett par svarta mockastövlar med kilklack på som är höga i skaftet. De kan vara nedvikta upptill eller uppvikta och i så fall är det over knee-modell (vilket jag äääälskar. Påminner om ett par andra jag hade för två jular sen). De kostade 1795 :- i ord.pris, men jag fick dem för 350 :- Sjukt bra!! :) De hade även nån slags plysch/velourfoder inuti, så de kändes varmare än vanliga stövlar. Nu behövs bara ett par vinterskor som jag kan ha utomhus för lek i snö med barnen. :) Hur de ser ut spelar inte så stor roll, utan de ska bara vara varma, rejäla och vattentäta!

Ska visa bild på stövlarna när jag har dem på mig nån dag. :)

Nu på kvällen har vi lagat hemmagjord potatisgratäng, rostbiff och stekhussås. Var jättegott! :)

Neo sov redan kl 18. Han var så trött, så han fick lägga sig med flaskan i sängen tidigare ikväll och han somnade direkt han ätit upp. :) Melvin la sig utan minsta protest efter att vi ätit kvällsmat. :) Duktiga pojkar! :)

Nu ska vi snart titta på Så mycket bättre och bara ha de gött. :)

Av Anna - 16 november 2012 14:42

Vi var till Toysrus och köpte lite julklappar till barnen förut. Till Neo köpte vi nån mikrofon man kunde hålla i som spelade musik och så kunde man ju prata osv i den. Och nån leksak med skallra, bitdelar osv på. Kunde hängas på tex vagnen också. Han har ju fortfarande bara 2 tänder, så han biter ju fortfarande mkt, så den blir säkert bra till det. Annars vill vi helst inte köpa massa bitleksaker och skallror, för han har en hel del och så tröttnar han väl så småningom. Men en till går ju bra. :)

Till Melvin är ju desto lättare. Vi köpte två olika lego duplo-paket. Ett med lite bildelar och så, och ett vanligt med 80 klossbitar. Han har ju tappat bort så många, så det behövs fyllas på med sånt. Och så köpte vi en stooor sopbil. Den lär han säga "ooooooooh!" till haha.

Blir att köpa mer vid lön. :)

Av Anna - 16 november 2012 11:07

Neo sov "enda till" 5.50 Melvin vaknade lite tidigare, försökte få upp mig genom att ligga och böka runt bredvid mig. Men det har vart en bra natt iafl. :)

Men det verkar som att Neo är lite sliten. Han har väldigt lätt till gråt, gnäller en hel del (vilket han inte gör annars), vill vara nära hela tiden, men det måste hända något hela tiden. Näsan rinner, vilket den gjort i nån vecka nu. Misstänkte att en tand kanske kam vara på g, men varken känner eller ser någon.. Han bara gapskrattar när jag känner där framtänderna ska vara.. Haha.

Vi har fått höra honom ropa på "mmammma" och "bbaappaa" hela morgonen. Är ju så gulligt att höra! :)

Melvin är på dagis nu, så vi får se vad vi hittar på. Älsklingen är hemma för han har vart iväg till vårdcentralen för besvär i ljumsken och öronen. Han hade nån bakterie och inflammation, så han har fått medicin nu då! :) Tur att han har en sån tjatig tjej som tvingar honom ringa VC. ;)

Gött med fredag!

Av Anna - 15 november 2012 19:42

Idag har vi haft full rulle hela dagen. Imorse städade vi, bar upp saker på vinden och efter mäklaren vart här, så åkte vi och slängde skräp, hämtade ut 4 paket på 3 olika ställen (då fick jag Övningsköra lite extra, så alltid ngt positivt).

Juste, vi var ju till lekparken en sväng efter mäklaren vart här och innan vi åkte iväg för att göra alla ärenden. Var ju världens underbaraste väder idag ju!!

Vi var till IKEA och köpte ramar till förstorningarna på Melvin och Neos kort som vi tog på dagis. Idag kom även syskonbilden på posten (de skickades separat och de enskilda kom igår). Ska ta kort och visa er imorgon när det är dagsljus. :)

Vi har varit hos Bengt och Gaggi och blev bjudna på mat. Gott!

När Neo blev trött på em, så passade vi på att åka och handla medan han sov där. Hämtade ut ett 5:e paket som ääääntligen, som jag väntat, innehöll Neos vinteroverall. Den han har nu i stl 74 är alldeles för kort i armar och ben. Speciellt när han sitter, då slutar den under knäna typ. Så imorgon får han troligtvis "drunkna" i en lite för lång overall ist, men bättre det. :)

Vi hämtade upp Neo och åkte sen hemåt. Majk kom på besök en liten stund och Melvin härjade ju runt som en teaterapa i vanlig ordning. ;)

Båda barnen sov kl 18.45 och sedan dess har vi ätit av gårdagens rester och ska snart titta på en film. "Ted", någon som sett den?

Jessica, jag tror ju inte att den är speciellt bra nu när du sa "jag vart såååååååå besviken". Haha. ;) "men jag tror du tycker den är bra", snygg räddning. ;) vi får la se!

Hoppas på en bra natt! Behöver få sova ordentligt! ;)

Av Anna - 15 november 2012 19:27

Värderingen imorse gick bra. Mäklaren var mäkta imponerad av vårt hem, och hade ju precis samma inredningssmak som vi (dvs. Allt i vitt). "Vitt ska det va", som han sa.

Imorgon skulle han ringa och berätta vad värderingen hamnar på. Han skulle räkna lite på det idag. Men han sa "jag tror inte ni kommer bli besvikna". :)

Så jag väntar som ett litet barn väntar på julafton, på att han ska ringa imorgon och meddela oss. :)

Av Anna - 15 november 2012 04:40

Kul att behöva vakna innan 4.30 Skjut mig, är såååå trött!

Ovido - Quiz & Flashcards