Alla inlägg under november 2012

Av Anna - 14 november 2012 15:33

Idag har jag städat, möblerat om i lekrummet och i uterummet, röjt undan lite och fixat helt enkelt. Vi har ju värdering imorgon av huset (vi ska ej sälja, vi vill förhoppningsvis få lägga om lånen), så vill ju att det ser fint ut. Även om mäklaren sa att vi inte behövde fixa nått innan, så vill man ju visa upp ett städat hem. :)

Kl 10 kommer mäklaren hit.

När älsklingen kommer hem, så ska vi slänga upp lite saker på vinden också.

Av Anna - 13 november 2012 22:11

Alltså åh! Sista Johan Falk - Kodnamn Lisa, det måste fan vara den absolut bästa Falk-filmen av alla. Alltså åh! Jag är fortfarande helt chockad av hur sjukt jävla bra den var.

Man satt på helspänd hela filmen igenom och kände verkligen vilken panik, stress och rädsla det måste vara att leva så. Shit.. I slutet fick man ju se en censurerad kille berätta att hans liv var precis så. Fan vad hemskt. :( Aldrig kunna slappna av.. Tänk att ha ett pris på sitt huvud, fyfan.

Men shit. Det MÅSTE bara komma fler. Jag tror ju det! Slutet var ju som upplagt för att det kan komma fler, eller inte. Men jag tror det! Jag hoppas det!

Vill se filmen igen haha. Den var nog den bästa film jag sett. Det var det nog fan!

Av Anna - 13 november 2012 18:58

Ibland är det inte lätt att lägga två barn samtidigt. Inte denna kväll i afl. Neo vill stå på alla fyra och testar sig fram genom att gunga fram och tillbaka och flyttar ena benet lite fram. Han tar tag i sidan av sängen också, så jag vågar inte lämna honom vaken i sängen när han håller på och tränar. Tänk om han skulle trilla över. Imorgon måste vi sänka sängen.

Neo sover nu i afl.. Men Melvin ligger och väntar på mig i sitt rum. Han har faktiskt krånglat typ 2-3 kvällar de senaste 1-1,2 veckorna. Ikväll är en sån kväll. Han vill sova hos mig. Och jag vet ju hur han fungerar. Får han sova hos mig på en gång, så vägrar han imorgon kväll med att sova i sin säng. Måste vara stenhård på att han ska alltid somna i sin säng. Men ibland har man inget tålamod och vill bara ge med sig.. Men jag kämpar emot. ;)

Skulle också gärna vilja sova nu, men vi ska se sista Falk-filmen sen. Känner på mig att detta kommer vara en jobbig film att se. Är hundra på att Franks tjej och son skjuts ihjäl det första som händer nu. Åh, han ligger riktigt illa till i denna. Alla är ju sååå bra.

Nu får jag ta och kolla till Melvin. Trevlig kväll!!

Av Anna - 13 november 2012 15:01

ÄNTLIGEN!! ÄNTLIGEN!! Nu fungerar vår tvättmaskin igen. Fy fan vad underbart! Den har krånglat i närmare ett år. I början gick det iafl att tvätta och få igång maskinen efter att ha stängt av strömmen, men i slutet funkade det ju knappt alls på veckor emellan gångerna.

Är inne på andra maskinen nu och har två till att köra sen, så ja, det fanns verkligen kläder att tvätta.

Vilken lättnad. :)

Av Anna - 13 november 2012 05:17

Ja, då var morgonen igång då. Som alltid runt 5. ;) Melvin gör dock som de senaste 2 mornarna.. Sover vidare. Igår sov Melvin 2 timmar längre än oss andra, så hoppas han gör samma idag. :)

Idag ska han till dagis och busa i några timmar. Hem till oss kommer reparatören och ska äntligen laga tvättmaskinen. Hoppas jag verkligen att det är det fel som han trodde, för vi trodde ju mer på programkortet, men vi får la se.

Ska städa lite också, för på torsdag ska vi värdera huset. Hoppas innerligt minst på 2 mille, men den som väntar på något gott...

Så så ser dagen ut än så länge.

Av Anna - 12 november 2012 10:43

Tandläkaren nu ;)

Av Anna - 12 november 2012 07:51

Melvin tog sovmorgon till 6.30 idag. Det var hur länge sen som helst som han sov tills dess. Skönt! Han har vart på bra humör hela tiden sedan han vaknade. :) Utvilad kille.

Neo och jag fick dock slå upp ögonen vid 4.30 Var ju inte lika skönt. Har vart då trött, så jag knappt kunnat hålla ögonen öppna. Melvin vaknade vid 00 i natt och jag fick ligga kvar hos honom tills han somnat. Strax efter 01, så vakna jag till och gick in till mig. Sen vid 03.30 vaknade han igen och som sen in till mig och sov till 06.30 som sagt.

2 uppvaknanden är jobbigt alltså. ;) Men Neo har iafl sovit hela natten i sin säng. :) där sover han gott!

Idag ska jag med Melvin till tandläkaren. Blir hans andra besök. Undrar hur detta ska gå, ja. ;) Melvin är ju väldigt reserverad mot människor han ej känner och speciellt om de ska ta i honom. Så jag tror iiiinte att han kommer öppna munnen frivilligt.

Igår så gick Melvin runt och peka i munnen och ville att vi skulle kolla. Vi trodde att något hade fastnat när han ätit, för då brukar han säga till. Men när jag fick titta, ja då fick jag ju se att han höll på att få en till tand långt in i underkäken. En sån där stor tand. Så kan tänka mig att det var rätt ömt där igår när han inte ville äta lunch på fm.

Vet inte hur många tänder han har nu egentligen, men många är det i afl. ;) Men han fick ju första vid 4 mån, sen trilla en efter en ut. Neo har bara 2 än så länge. Stått still nu i 2 månader, så det borde ju komma framtänder snart. Men det märks. :) de kommer när de kommer! :))

Neo ska vara hos Bengt och Gaggi under tandläkarbesöket. Misstänker att Melvin kommer behöva mitt fulla fokus på honom. ;)

Sen vid 12 ska vi förbi morfars på jobbet med lite tårta! ;)

Av Anna - 11 november 2012 17:01

Har haft det supermysigt i Sunne med familjen, svärisarns, Fanny och Alex. Igår var jag, svärmor och Fanny in till Sunne. Köpte farsdag present till älsklingen och Fanny köpte till svärfar.

Hemma i huset bytte grabbarna ett fönster. De var klara när vi var tillbaka. De är sjukt snabba alltså. :)

Vi käkade fajitas på kvällen och kollade på Så mycket bättre. Darin var bäst, så klart. ;)

Efter det gick jag och älsklingen och la oss. Neo sov bättre än han gjort tidigare vi vart iväg och sovit, men vi tog med hans resesäng och madrass samt kudde o täcke. Han krånglade en del efter 01.30 och enda sättet att få honom att somna på var faktiskt att ge honom mat. Han somnade redan vid 18, så han åt vid 17 sista gången, så han vart nog hungrig tänker jag. Men nu är vi hemma igen och här blir det Inge nattmål. ;) Hoppas han sover som vanligt hemma i sin vanliga säng igen. :))

Vi ska göra hemmagjord pizza sen och ikväll blir det ju Solsidan. :)

Imorgon ska jag och barnen förbi pappas jobb med lite tårta. Den blev faktiskt jättegod. Vart riktigt nöjd med smakerna. :) Geishafluff, rårörda hallon och chokladbotten. Smörkräm. :) den verkade uppskattas av alla som fick smaka. :)

Ovido - Quiz & Flashcards