Alla inlägg den 9 januari 2013

Av Anna - 9 januari 2013 19:11

Jag var till stan idag vid elva med Jessie. Skulle skriva in mig som arbetssökande på arbetsförmedlingen. Måste ju göra det om jag ev. ska kunna få a-kassa framöver om jag inte får tillräckligt med jobb.

Tog sin lilla tid där, men gick snabbare än jag räknat med iafl.

Vi käkade enchiladas på Kebabhouse efteråt och bara tjöta. Var verkligen inte igår jag var utan barnen och umgicks med Jessie, bara vi- som förr. Var skönt att kunna fokusera helt på att bara stri så mycket som möjligt utan att tex Melvin avbröt en. ;) Behövs ibland.

3,5 h var vi borta totalt, så det var två glada barn jag möttes av när jag åkte hem till Bengt och Monica där älsklingen var med barnen. Melvin såg mig genom fönstret och jag fick världens leende. När Neo hörde mig, så kröp han så fort han bara kunde fram till mig och var så gosig. :))

Sån underbar känsla att komma hem till sina barn efter att ha varit iväg, även om så bara några timmar. Det krävs inte mkt för att jag ska längta ihjäl mig!

När vi kom hem, så tog jag på mig träningskläderna och stack ut och sprang. Jag tar ju varken tid eller kollar hur långt jag springer. Jag tycker inte det är speciellt viktigt. Jag har aldrig varit någon löpare och har därmed aldrig haft nå mål för hur långt eller hur fort jag ska springa. Kommer troligtvis aldrig ha heller. Har knappt tränat öht i hela mitt liv (gick i trupp som liten och handboll ett tag, men efter de har jag hatat allt som heter idrott och träning).

För mig är det viktiga att jag öht springer då och då. Om det är 1 km eller 10 km kvittar. Jag springer så långt jag känner att jag orkar och i det tempo som gör att jag orkar fortsätta.

Det här är ju andra gången på flera månader som jag springer, så tar det lugnt i början, men idag sprang jag ganska mkt längre än förra gången. Jag var helt slut när jag kom innanför dörrn. La mig på golvet och Neo kom fort fram. Haha! :)

Kändes jättebra när jag sprang, så ska försöka mig ut imorgon med när älsklingen slutar tidigt! :)

Nu ska jag hålla i det här! Jag skulle vilja ha som mål att springa 2-3 ggr i v. Sen förhoppningsvis 3-5 ggr. :)

Känner mig motiverad och träningssugen just nu! Får hoppas det håller i sig.

Vi ska faktiskt äta lite godis nu, då vi inte gjorde det i helgen. Och på Nyhetsmorgon sa de häromveckan att man ska träna INNAN man äter tex godis och inte efter. Då är kroppen igång under tiden man äter godiset. :)) Så ikv ska jag faktiskt unna mig med gott samvete!

Imorgon har jag körlektion också. Apropå ngt helt annat. ;) Snart dags för teoriprov och uppkörning nu! :-)

Ovido - Quiz & Flashcards