Alla inlägg den 28 januari 2013

Av Anna - 28 januari 2013 18:59

Igår kväll åt vi lite lördagsgodis som vi fick skjuta upp tills igår eftersom älsklingen jobbade över i lördags. Jag vet inte varför, men jag blir alltid illamående och får ont i magen morgonen efter. :/ Förr fick jag inte det, men sedan några månader tillbaka.

Imorse var inget undantag.

Mår dock alltid bättre tillslut och det gjorde jag också, men när jag kom hem från Bergvik där jag o barnen var med Jessie, så började jag må så illa. Gör det fortfarande. Gått 3-4 h nu.

Ursäkta min öppenhet, men var på toa två ggr imorse och två ggr efter att jag kom hem. Det är ingen "magsjuka"-typ på den fronten, om ni förstår vad jag menar, men magen är helt klart ur balans och mår inte som den ska.

Mår illa, järnsmak i munnen, vill spy, slö/matt/trött som inåt helvete och gasig som fan. Fan vad ofräscht! Men vi kör med öppna kort. Är ju min blogg så va fan. Var gasig igår också (stackars älsklingen alltså), men magen mår inte bra! :(

Åh, fy. Finns ju inget jobbigare än att må just illa. Går inte att "tänka på annat". Magen håller på och bubblar och är så i obalans känner jag. Gör så ont. :(

Ska lägga mig och vila nu tänkte jag. Osäker på om jag pallar nån mat sen alltså.

Av Anna - 28 januari 2013 10:11

Har precis kommit hem efter att ha skjutsat älsklingen till jobbet. Han kör kvällen idag, så jag fick ta bilen ifall att jag skulle behöva iväg någonstans när han jobbar så länge. Så cyklar han hem. :P 


Neo ligger och sover, fick lov att hålla sig vaken 30-45 minuter längre än vanligt imorse, så han vart riktigt trött i bilen och slocknade på två röda. 


Melvin är på dagis. Lämnade honom vid 9 som vanligt. Tyvärr är han inne i en period just nu (vart det ett tag) då han är ledsen när jag lämnar honom. Får ju så dåligt samvete, för jag vill aldrig lämna honom någonstans där han inte vill vara. Men när det är just dagis, så vet jag att han älskar att vara där och att han slutar gråta på en gång han kommit in till barnen och jag gått. Jag såg genom fönstret när jag gick att han inte grät längre och hörde att han slutade med det när jag gick ut. 


Men jag vill ju fortfarande inte att han ska vara där om han inte vill, så jag har sagt till både honom och fröknarna att om han vill hem, så får de ringa, så kommer jag på en gång. Jag ser inga som helst problem med att gå tillbaka och hämta honom, även om det så är efter 5-10 minuter. Vill han inte, så vill han ju inte. Men det verkar ju inte vara nån som vill hem nu, för telefonen har då inte ringt. ;) 


Idag tänkte jag faktiskt vila ifrån träningen. Har ju kört 3 dagar i rad nu. Jag har fortfarande träningsvärk i vader/ben och armar/axlar. Men jag har även ont i höften idag, ingen träningsvärk dock, utan det känns mer som foglossningssmärta. Precis samma som jag hade som gravid. Det kom dock inte fram pga. att jag tränade, utan av andra orsaker. ^^


Så får låta kroppen vila lite idag, så det inte blir värre i höften, för det är jobbigt nog som det är idag. Jag borde verkligen försöka rehaba mitt bäckene och rygg. Kommer ju aldrig kunna vara gravid en tredje gång och klara mig undan foglossning annars. Har ju haft det under båda graviditeterna, men med Neo fick jag ju sluta jobba mer eller mindre 4 månader innan BF eftersom jag inte klarade av att utföra mina arbetsuppgifter utan att få smärta från helvete. 


Nu ska jag fortsätta med lite annat. Söka jobb och sånt tex. :) 

Ovido - Quiz & Flashcards