Alla inlägg den 11 januari 2013

Av Anna - 11 januari 2013 19:08

Som jag har längtat efter denna dag. Sista arbetspasset för älsklingen denna vecka. Nu äntligen snart är det helg! :)


Barnen sover och jag har förberett tacokycklinglasagne, som jag ska slänga in i ungnen om en halvtimme ungefär. Vi ska götta oss riktigt ordentligt ikväll. Dock inte godis. Köpte hem hallon och blåbär ist. Så får bli det. ;) Och lite kesella till. Mums! 


Blir en film ikväll med Bruce Willis som verkar skitbra. Fire with fire. Precis sån film som jag känner för ikväll. Verka jättebra på trailern. :) Hoppas den är lika bra irl. 


Imorgon kväll ska Melvin sova hos sin farmor och farfar. Vi köpte lördagsgodis åt honom förut idag, så han är nog väldigt spänd. :) ;) Han har inte sovit där sen i slutet på oktober, så kändes som det var dags nu. :) Han blir ju så ompysslad där och älskar ju att vara med dem. 


Neo har inte sovit borta än, men det dröjer väl inte allt för länge innan det är dags det med. Han sover ju hela nätter (kan krångla nån gång då och då, men är verkligen inte ofta), dock så vaknar han ju runt 5-tiden, så det är ju inte allt för kul för nån som inte är van. ;) Haha.. 


Vi har inte planerat något speciellt över helgen. Ska bli skönt att bara vara lediga tillsammans. Jag skulle behöva övningsköra en del också, så får försöka klämma in det i afl. Annars tar vi det som det kommer. Brukar bli bäst då. ;) 


Trevlig kväll på er!     

Åh vad jag saknar sommaren!!

Ovido - Quiz & Flashcards