Alla inlägg den 8 mars 2012

Av Anna - 8 mars 2012 09:11

Melvin är på dagis nu, och älsklingen är ledig idag, så vi ska alldeles strax åka iväg till återvinningscentralen och slänga lite skräp. Sen ska vi iväg till sjukhuset och hyra babyskydd.


Var till Barnens hus igår och köpte liggdelen till syskonvagnen, så nu äntligen är den komplett! :) Har dock inte provat att sätta fast den, men det ska tydligen inte vara så svårt, så får väl testa det sen. :)


Snacka om att det är snö ute idag. Melvin fick gå ut en halvtimme innan han skulle iväg till dagis med älsklingen och skotta. Gissa om han trivdes? ;) Drog honom på bobben till dagis, hur nöjd som helst. Nu fick han äntligen känna på hur det var att sitta på bobben i en nedförsbacke. Det har ju inte varit någon snö när vi väl tänkt att vi ska åka bobb med honom i backen här vid oss, men imorse så. Så roligt verkade han tycka att det var. Kittlades väl i magen tänker jag. ;)


Nöjd och glad gick han in på dagis idag med. Flyter verkligen på jättebra där nu. Har verkligen fått in rutin på dagis, så det märks att han gillar att gå dit 4 dagar i veckan och få leka av sig i några timmar. :)


Nej, nu ska väl vi åka iväg. Ha en bra dag! :)

Ovido - Quiz & Flashcards