Alla inlägg under januari 2013

Av Anna - 2 januari 2013 10:47

Bra att det sitter kvar :) fick "osedda frågor" idag så det var skönt att det fastnat även när frågan ställs på annat sätt (fotografiskt minne).

Av Anna - 2 januari 2013 08:28

Snart ska vi gå till dagis. Neo börjar bli riktigt trött, så han lär väl däcka i vagnen direkt.

Melvin verkar laddad för dagis. :) Skönt!

Själv står jag i valet och kvalet om jag ska lägga mig jag med när Neo sover eller om jag ska passa på att städa bort julen då och köra lite teori.

Jag är som vanligt numer aptrött, men borde verkligen ta varje chans till att plugga. Så det lutar åt det. I afl ett test, sen kanske vila lite och ta bort julgardiner osv när Neo är vaken igen.

Dock slår det ju aldrig fel, så Neo komet ju garanterat ta en kortis OM jag också lägger mig. Annars sover han säkert länge. Konstigt det där.

Nåja, något mer än så blir det nog inte av dagen innan älsklingen kommer hem.

Av Anna - 1 januari 2013 19:42

Har precis kommit hem efter att ha hämtat barnen hos deras farmor och farfar där de varit medan vi var på bio. Mammas pojkar. Jätterolig och mysig film. Perfekt film när man bara vill komma iväg och få ha de lite mysigt ihop. :)

Mycket gott skratt. :)

Barnen hade badat och varit så snälla o duktiga så. På vägen hem däckade Melvin i bilen på två sekunder och honom var det bara att bära upp på rummet direkt och ta av kläderna och byta blöja på en sovande Melvin. Gött!

Men han var ju vaken till 22 igår och gick ändå upp vid 5.30 som senast. Och inte sovit idag. Så det var inte direkt förvånande. ;)

Imorgon ska han till dagis. Det var 1,5 v sen han var där sist, så kommer kännas som en barnlek att bara ha Neo hemma under 5 timmar. Ska faktiskt bli lite skönt. Tror även för honom. Jag kan fokusera lite på bara Neo ett tag och plugga teori medan han sover (är ju inte så långt kvar nu till det är dags). Och Melvin får leka med kompisar som ORKAR leka/busa i hans tempo. ;)

Neo, han ligger fortf och velar i sin säng han. Men jag vill att han ska somna själv, så jag sitter utanför och han gnäller inget utan bara suckar lite och grymtar lite tyst då och då. Hoppas han ger med sig snart! :)

Soffläge blir det sen! Utan tvekan. ;)

Av Anna - 1 januari 2013 10:12

Ja, då var det 2013 då! Hade ni en bra nyår igår?

Vi hade det trevligt. :) Brorsan, Nejder och hans kompis Håkan var här på trerätters. Efter det så spelade vi "med andra ord". Måste ju vara det bästa sällskapsspelet som finns. :)

Han Håkan sa nog säkert ett tjugotal ggr under kvällen att han hade så otroligt trevligt, att det var den roligaste "förfest" han någonsin varit på. Haha.. Han älskade tydligen spel som TP och det spel vi spelade. Han sa att det var såå roligt så många gånger att vi andra bröt ihop av skratt varje gång han tackade så mycket för att han fick komma och hur trevligt han hade det. Haha. Det är ju alltid roligt att höra att folk trivs. :P

Vid 23 kom en taxi och hämtade Nejder och Håkan.

Vi firade in tolvslaget i soffan, lagomt slitna haha. Jag och älsklingen har ju inte vart vakna så här länge på flera månader, så vi var ju så trötta.

Brorsan åkte hem strax efter 00, och då gick vi och la oss. :P

Neo somnade som en stock vid 20.30, då orkade inte han mer. Melvin somnade vid 22. Då gav han upp. ;)

Gott nytt år på er! :)

Ovido - Quiz & Flashcards