Alla inlägg den 6 mars 2013

Av Anna - 6 mars 2013 16:39

Denna onsdag har hittills bjudit på ett träningspass imorse (svettigt o bra), en glad Melvin som lämnades problemfritt även idag på dagis, ett besök på arbetsförmedlingen, ett trevligare besök gjorde vi hos Bengt o Gaggi där vi fikade ute på altanen som det var 20 grader varmt i. :-)

Vi har även tvättat bilen, skickat iväg papper till min a-kassa (hoppas inget krånglar o ställer till det), vart till Apoteket o hämtat ut en salva åt älsklingen.

Måste ju berätta det. Älsklingen har ju haft som blåsor/kulor på öronen som gjort ont emellanåt sedan innan jul nån gång. Han var till Västerstrands VC där de sa att han fått ett sår och fått nån bakterie i. Kanske via barnen som typ rivit honom lr så. Låter ju rätt sjukt, han ska då ha fått sår på båda öronen av barnen och fått kulor/blåsor av en bakterie. Han fick i afl en salva att smörja med. Hjälpte dock ingenting.

Så fick han tid hos sin privatläkare i måndags o han skulle då ta med salvan han fått av den andra läkaren.

Det älsklingen var ju nått helt annat mot vad han fick höra på VC och salvan han fått var mot svamp!? Hon fattade verkligen inte varför han fått den salvan.

Nu fick han iafl penicillinsalva som ska användas i tre veckor på olika sätt.

Är det inte sjukt hur de bara kan påstå att det är ngt fast det inte ens låter rimligt och sen skriva ut salva mot något helt annat? Idioter!

Men! Jag kommer alltid vara tacksam för hjälpen vi fick när Melvin fick sin första feberkramp och vi fick total panik. Sist jag var där med barnen, så har de helt nya läkare verkade det som o båda har vart jättebra. Tyckte jag! De gamla kanske hade en fejk utbildning lr nått!

Resten av dagen spenderas iafl hemma, på tal om annat. Barnen är på lite kinkigt humör, är trötta båda två. När de lagt sig, så funderar jag på att ta en löprunda faktiskt. Rensa skallen lite. Man blir så snurrig o trött av allt skrik, trots o gnäll som varit den senaste timmen nu. Skönt att bara springa av sig lite och bara få lyssna på lite musik för en stund. :-)

Men vi får se. Har ju redan tränat idag o ska löpa imorgon o spinning på fredag, men är så jäkla sugen. :-)

Sugen på nån riktigt god mat också. Typ kycklingfilé o potatisklyftor med en riktigt god sallad. Eller kycklinggryta med nudlar.. Mmm! Kyckling iafl står på menyn. ;)

Ovido - Quiz & Flashcards