Alla inlägg den 9 mars 2013

Av Anna - 9 mars 2013 14:35

Åh vilken toppen dag vi haft hittills! Kom ganska nyss hem ifrån Bergvik, där Melvin blev målad till ett lejon på McDonalds o Tamina var en fjäril. :-)

Gick faktiskt över förväntan att bli målad på, men han vart lite orolig emellanåt, men han målades klart och det vart inget skrik lr protester. :-)

Vi köpte lördagsgodis och hälsade på älsklingen på jobbet. På MAXI sprang Melvin och Tamina hand i hand genom affären. Så himla söta! Jag frågade om de kunde hålla hand, men hade räknat med det i typ två sekunder, men de sprang igenom hela affären hand i hand och skojade. Så härligt att se att de börjar komma varandra närmare. Båda har ju varit lite försiktiga tidigare, och Melvin valde en lite svårflörtad tjej. ;) Men nu verkar det börja släppa. :) Godingar!

Neo ligger ute i vagnen på altanen och sover medan Melvin äter godis och tittar på Nicke. Jag bara njuter av vilken bra dag vi haft. :-) Hoppas den fortsätter så.

Barnen får vara vakna längre ikv, för vi måste hämta älsklingen när han slutat. Förhoppningsvis somnar båda i bilen, så det bara är att lägga dem när vi kommer hem. :)

Blir god mat o gottgott ikväll framför Melodifestivalen! :-) Myyyys!

Av Anna - 9 mars 2013 10:41

Har nyss kommit hem från Spöket Laban gympan. Melvin var mer framåt denna gång och dansade tom. ;) Kanske för att han hade så kul på gårdagens disco på dagis. :-)

Melvin gillar ju dock hinderbanan mest av allt. Den hade han nog sprungit runt i hela tiden om han fått välja.

Neo var lite småblyg emellanåt, när alla börja klappa händerna tex o han satt längre bort, då behövdes mammas trygga famn. Men annars så gick han allt fram o tillbaka utan minsta bekymmer att han satte sig bredvid en främling. Han var väl inte speciellt delaktig i gympan, men han fick allt genomföra nästan ett helt varv i afl. ;) annars var de roligast att vara i famnen eller bara få gå fritt.

Nu är vi hemma en sväng innan vi ska iväg till McDonalds o möta upp Tamina & Co. :-) Melvin var orolig att han inte skulle få träffa henne när vi åkte hem först, men nu så vet han att vi ska åka snart, så allt lugnt. ;)

Blir en tur in på affären efteråt och köpa godis till barnen o mörk choklad till mig. Älsklingen var sugen på saltgodid igår, så blir väl lite sånt plock också, men ytterst lite för min del för jag får ju så ont i magen dagen efter. :-(

Idag blir det iafl barnens dag. :-)

Ovido - Quiz & Flashcards